Alle indlæg af Thorkild Thomsen

Donald vinder UG-P turnering

Donald blev en sikker vinder. af vores UG-P turnering på Olsbækken.

Sejren var i hus allerede efter de første fem runder, hvorfor Donald kunne tage en stille og rolig remis i sidste runde.

Sejren var både for hele turneringen og aldersgruppen.

Emil klarede sig også fint og blev nr 1  i sin aldersgruppe.

Til lykke til både Donald og Emil

Se skema.

Mød skakstormesteren – Carsten Høi

Den danske stormester GM Carsten Høi besøger Greve Skakklub mandag den 28. maj.
Carsten Høi blev international mesterspiller i 1979 og stormester i 2001 og har vundet det danske mesterskab tre gange, samt spillet for Danmark ved mange skakolympiader.
I skakverdenen er Høi mest kendt for sin sejr over GM Boris Gulko ved skakolympiaden i Thessaloniki i 1988.
Carsten Høi der er bosiddende i vores lokalområde, men til daglig spiller for Brønshøj Skakforening vil holde foredrag om angrebsskak og vise nogle af sine egne partier. Derefter spiller han simultan så alle der møder op kan få et spil mod stormesteren. Det hele starter kl. 19:00 og alle skakinteresserede er velkomne.
Arrangementet er gratis.